* Tinnaaa
Broj poruka : 25 Datum upisa : 2009-05-27 Godina : 30 Lokacija : Kumanovo, Makedonija
| Naslov komentara: Bogat i siromashan :P Wed Jul 08, 2009 2:45 am | |
| Bile si edn bogat dechko ii nekoj siromashan chovek u godine..tj bogat vozija BMW a tj siromashan fikjo..ii vozile edn pozadi drugoga, prvo BMW pa fikjo..ii ovj ss fikjo ga udara ovoga od pozadi na semafor.. iskacha ovj bogat i vika "Abe tachan li si, znaesh li ovoj kolko e skupo afto, sakash li u zatvor?", aa ovj siromashan vika "Abe ajde ti imash pare, ja nemam..siromashan, ti mozhesh takvi 5 da imash..glej me mene, ja ss fikjo".Oprostija mu dechko na choveka i produzhile da voziv..vozile,vozile i na naredni semafori ovj pa ga udri..iskacha bogat i vika "Dobro, ti normalan li si? Gledaj, pa me udri, da mi platish sga!", a ovj pa vika "Lee pa neli te e zhal, vidi shto vozu a po celi dnovi utepam se rabotajki...daj sozhali se.." ii ovj pa mu oprosti. I po trekji put, na naredni semafori pa se udarav, i ovj siromashan mu vika "Vozi vozi, ja sam". | |
|
BEBI
Broj poruka : 61 Datum upisa : 2009-05-27 Lokacija : HajNehaj :p
| Naslov komentara: Re: Bogat i siromashan :P Wed Jul 08, 2009 5:06 pm | |
| ako nesto neko ovde razume neka mi javi tina molim prevod na msn | |
|
* Tinnaaa
Broj poruka : 25 Datum upisa : 2009-05-27 Godina : 30 Lokacija : Kumanovo, Makedonija
| Naslov komentara: Re: Bogat i siromashan :P Tue Jul 14, 2009 5:48 pm | |
| E jbg | |
|
BEBI
Broj poruka : 61 Datum upisa : 2009-05-27 Lokacija : HajNehaj :p
| Naslov komentara: Re: Bogat i siromashan :P Wed Jul 15, 2009 11:30 pm | |
| Vojiim te | |
|
* Tinnaaa
| Naslov komentara: Re: Bogat i siromashan :P Thu Jul 23, 2009 3:57 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Bogat i siromashan :P | |
| |
|